Lær å dyrke dine egne sommerblomster

sommerblomster.jpg


Info:
Kurset går over to kvelder og har som formål å ta deg igjennom det som skal til for å lykkes med egne sommerblomster. Vi tror at man lærer mest ved å erfare, så gjennom kurset vil alle få praktisk erfaring ved å dyrke sine egne sommerblomster. Etter første kurskveld går det to uker til neste kurs, for å la frøene/stiklingene som vi sår/stikker første kveld spire til neste gang vi samles. Kveld nummer to brukes til å plante om plantene som når har vokst fra frø til plante. Vi stiller med alt av frø, stiklinger, jord og utstyr, men du må gjerne ta med egne planter om du har noe spesielt du ønsker å dyrke. Når kurset er ferdig har du dyrket frem egne sommerblomster og plantet disse i egnede potter.

Hvem passer kurset for:
Kurset passer for alle som er interessert i å dyrke sine egne sommerblomster. Du trenger ingen forkunnskaper for å delta.

Når gjennomføres kurset:
Kurset gjennomføres på onsdager fra kl 19.00 – 21.00 , og er satt opp følgende uker:

1. Onsdag 6. Mars – Kurskveld nr 2: 13. Mars

Pakken inkluderer:
- Frø
- Jord
- Gjødsel
- Potter
- Antall blomster vil være avhengig av hvilke sorter du dyrker, men normalt vil det ligge mellom 5 og 15 planter.

Antall plasser per kurs: 10 Stk. Kurset gjennomføres ved 4 eller flere deltakere. Kan sette opp egne kurs om dere er flere som ønsker å ta kurset sammen.

Pris: 999 kr.

Velger du å gi kurset i gave, registrerer du bare navnet på mottaker av kurset når du betaler. Navnet er da registrert hos oss, og gavemottaker kan bare ta kontakt for å melde seg på kurs.